۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

12 راز خوشمزه‌تر شدن زرشک‌پلو با مرغ

12 راز زرشک‌پلو:

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

  • ساسان جباری
  • سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۹

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می‌شود، به آن سس مایونز اضافه نمی‌کنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود.

  • ساسان جباری
  • شنبه ۱۷ خرداد ۹۹

خوراک لوبیا چیتی

متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین

خوراک لوبیا چیتی

مواد لازم :

  • لوبیا چیتی   2 پیمانه
  • روغن زیتون  2 ق غ
  • رب گوجه فرنگی  1 ق غ
  • پیاز  1 عدد بزرگ
  • گلپر و نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

  • ساسان جباری
  • سه شنبه ۶ خرداد ۹۹