مواد لازم خورشت بادمجان:

گوشت:500 گرم

بادمجان:یک و نیم کیلو

گوجه ی خوشه ای:به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوری

غوره: به اندازه لازم

سیر:2 حبه

پیاز:2 عدد

نمک و فلفل:به مقدار لازم

همچنین بخوانید:

طرز تهیه: 
ابتدا بادمجان هارا پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم.و روی ان نمک می پاشیم و به مدت 12 ساعت داخل صافی قرار می دهیم تا تلخی ان گرفته شود و سپس سرخ می کنیم.

بعد از سپری شدن زمان 2 عدد پیاز و 2 حبه سیر را به صورت نگینی خرد کرده و تا حدی که به رنگ عسلی در بیاید تفت می دهیم ،و حالا گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل و زرچوبه راهم می ریزیم و گوشت و پیاز را به همراه رب گوجه فرنگی تفت داده و 2 لیوان اب روی ان ریخته و منتظر می مانیم تا بپزد و بعد از پختن گوشت،بادمجان های سرخ کرده را به ان اضافه می کنیم و در حدی می پزیم تا له نشود و ده دقیقه مانده تا خورش را از روی شعله ی گاز بردارید گوجه و غوره را اضافه کنید .

منبع: drinky