مواد مورد نیاز برای تهیه مربای پوست هندوانه :
پوست هندوانه ۲ کیلوگرم
شکر دو و نیم الی ۳ کیلوگرم
گلاب نصف لیوان
هل نکوبیده یک الی دو قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف استکان
آهک ۲ کیلوگرم
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای پوست هندوانه :
پوست هندوانه ۲ کیلوگرم
شکر دو و نیم الی ۳ کیلوگرم
گلاب نصف لیوان
هل نکوبیده یک الی دو قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف استکان
آهک ۲ کیلوگرم
طرز تهیه مربای پوست هندوانه :
ابتدا هندوانه را نصف کنید.قسمت های قرمز و خوراکی را جدا کرده و برای خوردن کنار بگذارید.
پوست سبز تیره را از قسمت سفید و سبز جدا کنید.حالا قسمت گوشتی به دست آمده را به شکل های دلخواه با چاقو و یا قالب برش بزنید.
بعد۴ لیوان آب به آهک اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید کنار تا آهک رسوب کند.حالا آب آهک را از صافی رد کنید و یک آب زلال به دست آورید.
برش های پوست هندوانه را در آب آهک بگذارید تا ۲۴ ساعت بماند.بعد از ۲۴ ساعت برش های پوست هندوانه را آبکشی کرده و با آب بپزید.
همچنین بخوانید:
سپس پوست های هندوانه آبپز شده را در آبکش گذاشته تا آبشان برود.به ازای هر یک کیلو شکر یک لیوان آب را با آن مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا محلول یکنواختی بدست آید.
حالا پوست ها را اضافه کنید بگذارید تا ترکیب بجوشد و هر از چندگاهی کف روی مربا را بگیرید.پس از اینکه مربا قوام آمد هل و گلاب را اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه آبلیمو را اضافه نمایید.بعد از چند جوش مربای شما آماده است.
مربا را در دمای محیط بگذارید تا با محیط هم ما شود و سپس در ظرف مخصوص بگذارید.مربای پوست هنداونه شما آمادست.
در صورت دلخواه میتوانید مقداری از قسمت قرمز هندوانه روی آن باقی بگذارید.
منبع:rangirangia